fredag 23. oktober 2020

VELKOMMEN TIL TREKNING AV ÅRETS HØSTLOTTERI PÅ GAMLE BEDEHUSET

 

ÅRETS HØSTLOTTERI avsluttes med åpen trekning på Gamle Bedehuset lørdag 24. oktober kl. 12.30. I timen før dette blir det innspurt på loddkjøp for de som eventuelt vil øke vinnersjansene.

Vi har mange fine gevinster, så her kan det bli hyggelige overraskelser enten du er til stede eller ikke. Nå er vanligvis ikke vinnersjansene den viktigste motivasjonen for å kjøpe lodd i slike lotteri, og det er tydelig også her. Som loddkjøper støtter du gjerne et formål og et fellesskap du mener trenger og fortjener støtte.

Koronepandemien gjorde situasjonen svært vanskelig for Sekken museumslag på samme måte som mange har opplevd den siste tida. «Kassa var skrapa» og det så mørkt ut både for aktivitet og økonomi. Et lotteri kunne forhåpentligvis gi noen tusen kroner. Kort oppsummert:


STYRET TAKKER  for fantastisk støtte – dere har gitt gevinster og kjøpt lodd så det overgår all forventing!

 

LODDKJØP foregår fortsatt på den enkle måten at du sender en e-post eller en sms med opplysninger om antall lodd (kr. 10,- lodd) og betalingsmåte. Skriv gjerne navn også i sms og telefonnummer om du sender e-post. Du kan også ringe 98828677 og snakke med Just Ove Westad både om loddkjøp, eventuell gevinstgave og andre ting som gjelder Sekken museumslag.

E-post: sekken.museum@gmail.com    Telefon/sms: til 98828677

VIPPS: 559379 BANKKONTO: 9650 20 92925

 

BILDET fra 1. juni 2018 viser ett eksempel på hva penger brukes til: Innkjøp av penger til innkjøp av materialer og andre varer og tjenester som må kjøpes. NB! Alt arbeid som ble gjort med taktekking var ubetalt DUGNADSINNSATS. Det er slik vi alle kjenner det frivillige arbeidet som må til for å skape utvikling i lokalsamfunnet og godt miljø i fellesskapet. 

 

 0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.