torsdag 29. oktober 2020

ENDELIG KAFESTEMNING IGJEN PÅ GAMLE BEDEHUSET

KAFFE OG KAKE var gratis denne gangen for de som var med og laga fin kafestemning på Gamle Bedehuset lørdag 24. oktober – i 2020 som har prega av korona i bygd og by. Dette enkle kafearrangementet var ramme rundt trekning av årets Høstlotteri og åpning av utstillinga «Lærer og elev».

ARRANGØRER er ofte spent på hvor mange som kommer. Denne gangen var det viktig å ikke ha for mange i lokalet. Konklusjonen etterpå var at dette gikk så fint som det kunne gå – med registrering av navn og telefonnummer og god avstand. Dette inspirerer til flere småskala samlinger utover høsten og vinteren.

TAKK IGJEN
fra museumslaget til alle som bidrog med solid økonomisk støtte gjennom årets høstlotteri.


UTSTILLINGA
«Lærer og elev» med bilder av Ragna Manglerød Kvernberg og Mette Heimdal blir hengende på Gamle Bedehuset et stykke ut i november. Stikk innom når det passer – etter avtale på telefon 97 59 13 19.

BILDA fra lotteritrekning og utstilingsåpning: Gerd Jorunn Westad, Ingjerd Jensen Gisetstad, Lillian Nicolaisen, Leif Aslaksen, Stig Arne Richter-Johnsen, Mette Heidal Eik, Peder Kjerstad, Gun Heidi Nilsen og Ava, Just Ove Westad, Ragna Manglerød Kvernberg, Pål Kvernberg, Odd Tore Bjerkeset og Brit Bjerkeset. Foto: Øystein Eik  (Når du klikker på et bilde får du et bedre bildet (også bokstavelig talt) av lokalet og utstillinga og ikke minst folk som skaper miljø og stemning.)

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.