onsdag 26. desember 2018

GOD JUL OG GODT NYTT ÅR MED KALENDER FOR 2019


KALENDER må alle ha for å følge med tida. Nå finnes er det digitale kalendere i mange varianter på telefoner og andre skjermer, så det er ikke lenger slik at vi MÅ ha papirkalender hengende på veggen. Heldigvis for Sekken museumslag er det fortsatt mange som synes det er fint å ha en kalender med opphengsspiral, og det er visst mange som synes det er kjekt både å få og gi bort.

Salget av KALENDER MED TILBAKEBLIKK har gått bra også i år. Ikke minst har det gått unna på Samsen der Just Ove Westad til tider har hatt det travelt i kaffkroken. Her er han fotografert ved stengetid siste lørdagen før jul, og nesten alle andre som er samla her hører til samme familie.

Den som hører til en annen familie er Peder Kjerstad. Bilder av han fyller ei side i denne kalenderen. Det var greit nok det, tenkte han og kjøpte en kalender, mens det var et gammelt skolebilde med blant andre et familemedlem fra neste generasjon som gjorde at han måtte kjøpe flere.

Samsen har fortsatt noen kalendere i hylla. Før har det gjerne vært noe ventetid i produksjonen, mens det nå skal være gjort på dagen å få produsert et tilleggsopplag etter behov. Fortsatt er det bare å sende en e-post til sekken.museum@gmail.com for å bestille.

BYGDETUNET – Sekken museumslag ønsker alle ei fortsatt god jul, og så er det jo mulig «å håpe på bedre tider» som reporteren sa da Magnus Carlsen brukte for lang tid på sjakktrekket.

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.