onsdag 26. desember 2018

FERJEKAIRAPPORT 2. JULEDAG 2018


HEIMATT TIL ROMJUL etter feiring sammen med familie, slekt og venner på Sekken en julekveld og et par juledager. Ved første ettermiddagsavgang andre juledag var det tid for noen å reise tilbake til egen heim og kanskje til arbeidsdager i romjula. Og trolig var det noen som reiste over fjorden for å besøke sine kjære på fastlandet dagen etter dagen da ferja i rute 34 lå uten å bevege seg en meter (og ikke en gang en fot om vi skal holde oss til sjømannsspråket). 1. juledag er Sekken fortsatt uten ruteforbindelse med resten av verden, så noen tradisjoner holdes ved like.

MF Ørsta går snart inn i sitt siste år i ruta Molde–Sekken. En juledag skal vi ikke snakke negativt om ferja vår – så det er ikke til forkleinelse for MF Ørsta når vi bringer videre god omtale av MF Vågsøy som skal overta ved inngangen til 2020. Sikre kilder sier at det er ei god ferje.

Fra ferjekaia på Sekken går det med dette et ønske om fortsatt god jul på land og sjø – og i lufta ligger et håp om værskifte som gir god julestemning.

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.