søndag 4. februar 2018

Bokbåten EPOS er ute på vintertur med bøker og kulturprogram

Bokbåten EPOS KJEM TIL SEKKEN SØNDAG 04.02.2018 klokka 16.45.

Totalt 66 plassar får besøk av båten denne gongen, og det er tur nummer 104 for Epos her i fylket. Det vil som vanleg vere kulturprogram på dei fleste stoppa. Programmet passar for publikum frå 3-4 år og oppover.
– EPOS gir et ekstra litteraturtilbud til mange i Møre og Romsdal, spesielt til barn og unge. Vi håper mange tar turen ombord for å låne bøker og nyttar seg av kulturtilbud vi har ombord, seier fylkeskultursjef Heidi-Iren Wedlog Olsen.

På nordturen, 1.-15. februar, har EPOS med seg Trond Magnum med forestillinga «BOKstavelig talt». Dette er ei humoristisk og sjarmerande forestilling for å fremme leselyst og leseglede. Her får vi smakebitar frå bøker, litt song, musikk, regler og eventyr. Det blir noko gammalt, og noko nytt. Trond Magnum er ein del av Abrakadabra Teateret, som er ei av Norges eldste frie teatergrupper.


BILDET er fra onsdag 11. september 2013. Gjennomsnittsalderen på publikum var ganske høg denne dagen. Spesielle forhold gjorde at få unge var der, og det som var like spesielt: Fylkeskulturstyret i Møre og Romsdal tok turen til Sekken for å besøke Bokbåten EPOS, og la like gjerne møtet sitt til Bygdetunet. Kulturtiltaket Bokbåten EPOS var 50 år i 2013.0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.