onsdag 27. april 2016

Stikk UT til to poster på Sekken søndag 1. mai
Ved Sollibøvatnet på Sekken finner du en stikkutpost også i år. I tillegg er det en ny post på Tranhaugen, det høyste punktet på Sekken (304 m.o.h.)


Søndag 1. mai står to vegvisere og møter deg på Sekken om du tar ferja fra Molde kl. 10:45. Der står det også en bil som kan ta med bagasje (ekstra sko, kleskift m.m.) til Bygdetunet der det er kafe og konsert seinere på dagen.

Du kan velge å gå i lag med Stig Arne Johnsen som vil gå en litt tøff tur til Sollibøvatnet, Tranhaugen, ned på den nyanlagte turstien (Fjellvegen), og videre opp til Vestadberget der den godt synlige telemasta står. Sekken idrettslag har samling der kl. 14.00 og trekker vinner fra turboka der.

Mette Heimdal Eik leder den gruppa som vil gå samme ruta i noe roligere tempo. Den gruppa kutter siste etappe og får direkte fra Fjellevegen til Bygdetunet.

På strekninga Sollibøvatnet - Tranhaugen - Fjellvegen er det ikke sti. Terrenget er delvis myrlendt.

Beregnet ankomst til Bygdetunet er ca. kl. 15.00 for begge gruppene. Der er kafe B åpen med salg av tomatsuppe, vafler og kaffe.

NATUR OG KULTUR  –  TO SIDER AV SAMME SAK

Konsert med Fliflet & Kvernberg begynner kl. 17:30, og er ferdig i god tid slik at alle når ferjeavgang kl. 19.45. Billetter til konserten kjøper du på sekken.hoopla.no/sales  og du kan ringe 975 91 319 om du trenger opplysninger eller assistanse på andre måter.

BILDET: Utsikt fra Tranhaugen mot Vågstranda med Lundsberget, Blåstolen og Trollstolen. I kassa har Nordre Sekken Vel i mane år hatt liggende ei turbok. Tranhaugen er et populært turmål, og med stikkutskilting blir det nå lettere å finne fram dit fra Fjellvegen. Ta av ved piler som står noen meter nord for Kvilarsteinen, og følg rødmala stikker til toppen. Meld tilbake i telefon 975 91 319 eller e-post oystein.eik.sekken@gmail.som om du synes merkinga er for dårlig eller du har forslag til forbedringer.  Det meste av strekninga mellom Sollibøvatnet (Skogvikåsen)n og Tranhaugen er foreløpig ikke merka. Foto: Øystein Eik   Publisert: 27.04.2016

VELKOMMEN TIL SEKKEN!

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.