onsdag 27. april 2016

INFO fra Bygdetunet på Sekken 1 - 2016(På grunn av tekniske finurligheter blir denne teksta publisert på nytt og i et anna format enn i går. Innholdet er identisk.)

Konserten med Jorun Marie Kvernberg og Gabriel Fliflet starter som planlagt kl. 17:30 søndag 1. mai. Da får vi møte musikere på topp nasjonalt nivå. Begge har møtt publikum på Sekken før, og mange vil huske de to fra skole-konserter. Dette er musikk som vil treffe både unge og voksne. NB! For å ha tilgang på akustisk piano, blir konserten søndag lagt til kafe B – på Bygdetunet. (Skulle forhåndssalget tilsi det, blir konserten likevel arrangert på Ungdomshuset som først annonsert.)

Vi kan ikke garantere at det er ledige billetter i døra, og vi oppfordrer alle interesserte til å kjøpe billett i god tid på sekken.hoopla.no/sales  Ring 975 91 319 dersom du støter på problemer ved bestilling, eller om du ganske enkelt vil ha hjelp. Da ordner vi kjøpet på nettet for deg, og du kan betale kontant til kasserer. Alle som kjøper billetter på forhånd, hjelper arrangøren med å legge forholda til rette slik at vi gi publikum og aktørene en best mulig opplevelse.
 
kafe B er åpen fra kl. 15:00 søndag 1. mai. Meny: Tomatsuppe, vafler, kafe og te. Omrigging fra kafe til konsertlokale starter kl. 16:45, og innslipp begynner så snart omrigginga er ferdig. Konserten skal være i gang presis kl. 17:30.

Fellestur med vegviser til to stikkutposter starter på ferjekaia kl. 11:30. Turen går opp skogsvegen til stikkutposten ved Sollibøvatnet, fortsetter til Tranhaugen (ny stikkutpost), går videre ned til Kvilarsteinen på Fjellvegen, forbi Teppinga ……   og så er det to muligheter. Deltakerne får velge mellom to grupper. Den ene, med Stig Arne Johnsen som turleder, vil gå fort og med bare korte pauser, og den vil ta turen opp til Vestadberget (Masta), der idrettslaget har samling med trekking på turboka kl. 14.00. Den andre gruppa, med Mette Heimdal Eik som turleder, vil holde et roligere tempo og vil gå direkte fra Kvilarsteinen / Fjellvegen ned i bygda og til Bygdetunet. «Beregnet ankomst» er ca. kl. 15:00. Fellesturene er naturligvis gratis og like mye et tilbud til fastboende og fritidsboere på Sekken som tilreisende.

Søndagskafe i sommer. Styret i Bygdetunet / Sekken museumslag vil gjerne holde åpen kafe hver søndag i ei periode som omtrent faller sammen med skoleferien. I hovedsak er menyen tenkt å være vafler, kafe og te, og åpningstid er tenkt å være kl. 13:00 – 16:00. Det bør være to kafeverter hver søndag, og er det behov for dugnadshjelp fra mange.  Styret vil gjerne finne ut så hvor mange som kan tenke seg å være med på å utvide det sommerkafetilbudet som har eksistert periodevis på Bygdetunet i over 20 år. Vi ber om at interesserte tar kontakt med styremedlem Gunn Aandahl – telefon 928 96 899 så snart som mulig.

Årsmøtet i Sekken museumslag blir avholdt på Bygdetunet tirsdag 10. mai kl. 20.00   Dette er formell innkalling. Saklista er vanlige årsmøtesaker og ei sak med revidering av vedtekter / nye vedtekter for Sekken museumslag. Valgkomite er Anita Johnsen og Espen Langvatn Sekkenes. Ta gjerne kontakt om du kan tenke deg ei rolle som aktiv tillitsvalgt i Sekken museumslag og/eller du har tips om andre som kan være med. I styret er Øystein Eik (leder), Just Ove Westad (nestleder), Ida Johnsen, Gunn Aandahl og Ola Reistad Køhn (styremedlemmer). Varamedlemmer: Stig Arne Johnsen og Mette Heimdal Eik. Revisor: Leif Aslaksen. 

INFO fra Bygdetunet Sekken museumslag i postkassene 27.04.2016    KONTAKT: Øystein Eik  T  975 91 319

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.