lørdag 19. september 2015

Oppfordring til samarbeid om å fylle opp Sekken19.09.2015: Sekken er åpen året rundt, og som et ekstratilbud til deg kommer nå ei aktiv og langåpen helg som vi kaller Sekken OPEN. 

Dette er et aktivitets- og kulturtilbud til innbyggerne på Sekken, og et tilbud fra oss som bor her til deg som vil besøke oss. En tanke bak er at vi skal oppleve noe sammen, og håpet et at gjestene våre skal få en positiv opplevelse som gir lyst til å komme tilbake. Sekken har husrom og hjerterom, og kan gi pusterom når behovet melder seg. Kanskje vil et besøk også inspirere noen til å tenke på Sekken som boplass?

Folket på Sekken ønsker deg som gjest velkommen! Dette kan være helga da mange tar turen over fjorden og besøker slekt og venner på Sekken, og samtidig er med og fyller opp sal, kafe og uteområder med liv og lyst. Og dette kan være helga da fastboende og hyttefolk kan invitere gjester. Og til slutt: Dette kan være helga da vi som har ledige sengeplasser sier til arrangøren: Vi kan også ta imot en overnattingsgjest eller flere som vi ikke kjenner. (Mat kan overnattinsgjestene få tilbud om på kafe.) Kom igjen: Det er ingen fare for at Sekken blir full!

KONTAKT: oystein.eik.sekken@gmail.com   Telefon: 975 91 319 
BILDET:  MF Ørsta tar deg med over fjorden til Sekken. Foto: Øystein Eik - Sekken.net

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.