onsdag 23. september 2015

Mye nytt rekkverk langs fylkesveg 413

22.09.2015: I går fire biler fra Arvid Gjerde AS til Sekken. Firmaet har hovedbase i Innfjorden, og har en stor stab som monterer rekkverk (autovern) landet rundt. Sekken tiltaksnemnd har tatt opp spørsmålet om sikring av vegen over Hagaelva og inste Vestadelva, og nå er arbeidet utført. Og ikke nok med det, blant anna i Kleiva er rekkverk reparert eller erstatta av nytt. Arbeidet har pågått i to lange dager.

Fotografen møtte først to mann i Kleiva, og ytra ønske om å få ta et bilde. De to var hyggelige, men svarte høflig og bestemt at de ikke var fotogene. Derimot ville de sterkt anbefale to mann som var i arbeid ved Hagaelva. De skulle være riktig så fotogene.

Ved Hagaelva presenterte fotografen igjen ønsket sitt, og der gikk det bedre. Resultatet var en heil liten serie med bilder, der smila kom bedre og bedre fram. En lydfilm ville også ha fanga opp latter og kvikke kommentarer.

Under et intervju av faglig karakter noterte vi at firmaet har fire biler og fire mann på Sekken disse dagen og at arbeidet har gått bra ... Punktum.

BILDET: Per Olav Tangen (t.v.) og Hans Olav Herje, som er bas. Foto: Øystein Eik - oystein.eik.sekken@gmail.com   Telefon: 975 91 319

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.