mandag 14. september 2015

FOLKET PÅ ØYA MIDTFJORDS I ROMSDAL ØNSKER DEG VELKOMMENSekken OPEN 25. 27. september 2015
FREDAG 25. september blir søkelyset først satt på generell utvikling av lokalsamfunn i fylket, med Sekken som eksempel. Fylkesmannen i Møre og Romsdal har tildelt Sekken og tre andre lokalsamfunn til sammen 900 000 kroner til bygdemobilisering fordelt over tre år. Sekken inviterer til kickoff og KONFERANSEN Sekken Open SMÅSKALA NETTVERK.

LØRDAG 26. september skal det være ekstra lett å besøke Sekken for å bli kjent med bygda og folket. Mot normalt er det buss til og fra ferja også på lørdag, bussen kan ta deg med Sekken rundt ̶  og denne
ringbussen er GRATIS! Avgangstider og kjørerute blir annonsert nærmere på nett. LOSSIUSLØPET Sekken Open Maraton blir arrangert for første gang – helmaraton, halvmaraton, Lossiusmila og mini- og mikromaraton. Løpet er for aktive og mosjonister!

SØNDAG 27. september vil det også være åpne dører og noe aktivitet i bygda, men først og fremst er dette den store
TURDAGEN. Sekken ligger bare en ferjetur unna bysentrum, og øya har mye å by på for alle som liker å gå, springe, sykle og bevege på andre måter langs veger og stier, i marka og på sjøen. Du kan gå dine egne veger eller sammen med kjentfolk. Også denne dagen vil ringbussen tilby gratis skyss til annonserte tider. Sekken Open er et lavterskel- og lavpris-bli-kjent-med-Sekken-tilbud. Sykkeløya Sekken er godt kjent og er et populært reisemål. Lokalsamfunnet vil gjerne minne om at Sekken også er en fin boplass og et godt oppvekstmiljø. Her er det plass til mange flere i hus og hytter, og som gjest er du alltid velkommen!

Detaljer kommer. Se også: sekken.hoopla.no/sales
E-post: oystein.eik.sekken@gmail.com

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.