lørdag 1. mai 2010

Barnas turmarsj: 20 deltakere fikk medalje

Tradisjonen tro møtes spreke sekkinger ved masta på Vestadberget 1. mai. Som vanlig var det trekking av premie til en turgåer som har registrert seg i turboka siste året. Nytt av året er at idrettslaget er ansvarlig for opplegget, etter at Sekken helselag er nedlagt.

Thomas Gisetstad fikk trekke ut den heldige, og den heldige blei nettopp Thomas! Han fikk et gavekort på 300 kroner som kan brukes på Samsen eller en sportsbutikk.

Turen til Vestadberget var også siste i rekka av Barnas turmarsj i denne omgang. To deltakere ha gjennomført alle seks turene. Herdebreimarsjen i fjor var lagt i som en tur i denne rekka. 20 har deltatt, og 12 var til stede på Vestadberget.

PÅ BIILDE 1 ser vi: Sofie Rønning, Idun Johnsen, Leonora Øverås Pedersen, Tiril Øverås Pedersen, Miriam Øverås Pedersen, Pernille Rønning, Solveig Marie Sekkeseter, Erlend Pedersen Celius, Inga Marte Sekkeseter, Stig Arne Johnsen, Thomas Gisetstad, Sigrid Gisetstad og Eirin Pedersen Celius. BILDE 2: Utsikt fra Vestadberget 1. mai 2010 FOTO: ØYSTEIN EIK (Klikk på bilda for å forstørre)


0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.