torsdag 31. januar 2008

Vestadmyr AS: Starter import og salg av båtutstyr

Sekken.net presenterte i fjor firmaet Vestadmyr AS som er i gang med å bygge Vestadmyr 35. Nå skjer det noe nytt i Vestadmyra.

Ingjerd Jensen Gisetstad kom som vanlig heim fra jobb i byen torsdag 31. januar 2008. Det var likevel en uvanlig dag, og ho hadde hendene fulle av blomster. Dette var nemlig punktum for ti år som forskolelærer i Lillekollen barnehage.

– Det var vemod midt under avskjeden i dag, men nå er jeg ikke trist, sa Ingjerd da bussen stoppe utafor barnehagen på Sekken – der egne barn venta. Og ho presiserte: – Jeg gleder meg til å jobbe i firmaet.

– Blir du båtbygger nå?

– Jeg vil ikke kalle meg båtbygger, men det blir arbeid i produksjonen og der har jeg jo deltatt før. Ellers skal firmaet importere og selge båtutstyr. Dette blir spennende.

Vestadmyr 35 er konstruert og blir utvikla av Ole Petter Gisetstad, og bygginga foregår i løa i Vestadmyra. Det er forresten på tide at Sekken.net tar ei oppdatering av det som skjer i med båtbygginga og utviklinga i firmaet.

BILDET: Fotografen spurte pent og fikk ta et bilde av Ingjerd Jensen Gisetstad ved overgang fra jobb i byen til ny jobb i heimplassen. Foto: Øystein Eik

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.