søndag 4. desember 2005

Mange fine turer også på barmark!

Stikk ut! Det var Molde kommune si oppfordring i Friluftlivets år. Ti poster var plassert rundt om i kommunen, og vi veit i alle fall om ei på Sekken som har besøkt alle.


Her ser vi ei som er på veg til Fonnin søndag 2. oktober. Der skulle det være trekking av en vinner blant alle som har registrert seg i Sekken Helselag si turbok der -- en eller mange ganger.

En flokk møtte opp denne regntunge søndagen. Gerd Jorunn Westad og Kjellaug Rekdal holdt orden på trekkelapper, bok og gevinst. Sivert Westad fikk trekke, og ....

VINNEREN VAR Nikoline Heimdal Eik! Premien for turinnsatsen var et gavekort på kr. 300,-. Dette er egentlig gammelt nytt, men redaksjonen har et lite etterslep og vil gjerne komme ut med alle nyheter -- gamle som nye.

Slik premiering bør være til inspirasjon for turgåere i alle aldre og størrelser -- uansett formkurve. Sekken Helselag har også turbok plassert på Vestadberget ved masta. Nordre Sekken Vel har bok på Tranhaugen og Molde kommune hadde altså ei Stikk Ut!-bok ved Sollibøvatnet.


Solveig Eik besøkte alle ti Stikk ut-postene! Var hun den eneste fra Sekken, eller har du tips om andre? Solveig kunne nylig motta et krus som bevis på at hun har vært både høgt og lavt -- også på Skåla som er det høgste punktet i Molde kommune.

Nederst har vi utsikta som litt våte turdeltakere fikk med seg søndag 2. oktober 2005.

HAR DU TIPS? Send en e-post til: redaksjonen@sekken.net


Mette Heimdal Eik og Øystein Eik (tekst og foto)
ID: 165

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.