torsdag 8. desember 2005

En vennlig tanke til kommunen som lyser opp

Å klage, det er ikke vanskelig. Nylig sendte vi ei klage - både direkte og gjennom Sekken.net - til Molde kommune. Andre hadde også ringt til kommunen og gitt beskjed om at nå var det mange svarte pærer i stolpene langs vegen på Sekken. Vi fikk til svar at nå skulle Istad Kraft snart komme og skifte pærer.


I går skjedde det. Nå lyser igjen lampa ved vegen ned til gamlekaia, der første pulje med arbeidsreisende tar seg ned til hurtigbåten kl 06.30. Vinterstid kan det være vel spennende å ta seg ned fra bussen til båten, også om passasjerene ser lyset på kaia. I Myra var tre lamper ute av drift. Nå lyser det så fint i hele «lysløypa», og takk for det!

Bildet er tatt vestover øverst i Brauta. Akkurat nå er det dårlige forhold for aking i Brauta. Mange ser med forventning fram til dager og kvelder med snøføre her. Da er det om å gjøre å hive seg på kjelken før vegvokteren kommer med traktør og strøvogn.

Sekken.net er forum for stort og smått som gjelder Sekken på en eller annen måte. Nå gjaldt der skifting av lyspærer langs vegen. Neste gang noen lamper er mørke, er det greit å ringe til Molde kommune - 71 11 10 00 og spørre etter overingeniør Jan Ulvund. Du kan også gjerne tipse Sekken.net om stort og smått. Adressa er: redaksjonen@sekken.net Du kan også ta kontakt på andre måter, for eksempel ved å ringe et av disse nummera: 71 24 78 88 / 9222 87 996 / 975 91 319

Øystein Eik (tekst og foto)
ID: 166

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.