søndag 14. august 2005

En sommer er over!

Sommergjestene har pakka sammen og Sekken ligg og kviler, midt i Romsdalsfjord. Det har vært en hektisk og artig sommer. Mange nye førstegangsbesøkende og mange gjengangere. Praten har gått livlig på Samsen, museet og andre møteplasser. Hilsener blir overlevert, adresser skrevet og gjestene smiler: Vi kommer tilbake neste år! Og sekkingene vinker og ønsker velkommen igjen.Bildet: For mange har sommeren vært fylt med spennende aktiviteter. Stine og Ingrid på besteforeldrebesøk på Oppsalen brukte tida til rideturer, og vil fortsette å lære mer neste år.


Nå har stillheten senket seg, vi har hatt tunge regnværsdager og det mørkner om natta. Og ungdommene våre pakker for å reise på skole. Noen skal nordover, noen skal sørover og noen skal bare til Molde. Alle er litt nervøse i magen og lurer på hvordan livet vil bli. Vil jeg finne meg til rette, få venner og ikke minst: Lære noe nytt? Slik tenker nok studentene våre. Sekken.net håper å få informasjon om hvordan det er ute i det store verden. Vi formidler gjerne!

De minste har allerede starta opp igjen på barnehagen og SFO. 6-åringene har fått nye skolesekker og penal og gleder seg voldsomt til skolestart. De andre synes også det er på tide å starte på et nytt skoleår. I alle fall gjør foreldrene det. Det er på tide å komme i normalt gjenge.

Men sommerminnene lever vi lenge på. Hyggelige besøk, nyttige samtaler og oppdatering av hendelser gjennom året som gikk. Takk til alle som har vært på den grønne øya i sommer. Og tenk på oss som er igjen her ute og får lov til å bo her hele året!


Mette Heimdal Eik (tekst) og Anna alene Eik (foto)
ID: 137

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.