tirsdag 28. juni 2005

Gratulerer med nye ponnier! Men Emma mistet sin venn

Det må være drømmen som går i oppfyllelse -- å få sin egen ponny. Jentene fra Molde Rytterklubb som var på treningshelg på Sekken smilte fra øre til øre. Og av det vi kunne observere, så vil nok ikke ponniene heller lide noen nød. Men Emma Johansson (15) som solgte sin Robin til Rita Helen Beøy, reiste nok fra Sekken og tilbake til Sverige med blandede følelser.Emma hjelper René å ri ponnyer og har bare et år igjen som aktiv ponnyrytter sjøl. Hun fikk være med til Norge og levere Robin, hun fikk stående invitasjon til å komme igjen når hun vil. I følge René er Emma en tøff og uredd rytter -- og ikke minst -- hun er villig til å lære. For det er det samme i hestesporten som alle andre steder, viss du tror du er ferdig utlært -- da er du ikke utlært, men ferdig.

Her er de heldige nye ponnyeierne:
Maria Hagen (12) kjøpte Chrest (14), Marte Moe Silseth (13) kjøpte Rozita (10), Rita Helen Beøy (13) kjøpte Robin (12) og Sanna Henøen Gangstad (13) kjøpte Chloe (14).

Og Inger Bergum (14+++) fikk sin nye hest, Theresia, som bare er 5 år. Det er en hollandsk varmblods som viste gode takter.

I tillegg til disse deltok Elisabeth Midsund Hoel (15) som nettopp hadde kjøpt Ferrari (12) av Maria. Tove Øyen deltok på sin hest Regina. Alle disse ekvipasjene hører til Molde Rytterklubb. Nikoline Heimdal Eik og Kaci deltok fra Sekken Hestesportklubb.

En god del av rytterne hadde med seg foreldre og søsken, noen overnattet, noen kom på besøk for å kikke på ponniene, mange hestehengere på ferja, snoping på Samsen -- kort sagt ei aktiv hel for både innfødte og tilreisende.

Mette Heimdal Eik (tekst og foto)
ID: 109

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.