mandag 27. juni 2005

Nå er det endelig sommerferie!20. juni var det avslutningskveld på Sekken oppvekstsenter. Slekt og venner av elevene fikk oppleve mye flott underholdning. Til slutt kom karakterbøker og vitnemål og så kunne sommeren komme.....

Vi vet alle sammen at det skjedde ikke. Kaldt og vått har det vært, men akkurat denne kvelden inneholdt mye varme og glede. Elevene fikk vist fram sketsjer og sanger de hadde øvd mye på. Ja, småskolen serverte likeså godt en hel musikal om vettene (bilde) med sang, dans og en lykkelig løsning på en uønska veg. Til og med ordføreren og miljøvernministeren dukket opp på sena. Men det var barna som fikk beholde skogen og lekeplassen sin.

Ellers fikk vi se en distre professor, kongen og dronninga, fra hittesykkelkontoret, sang og spill.

Nikoline Heimdal Eik var avgangselev, og hadde bestemt seg for at før hun forlot skolen for godt, skulle hun synge solo (bilde). Hun sang: Den fyrste song og Georgia on my mind.

Etter at karakterbøker og vitnemål var delt ut, fikk alle lærerne hver sin røde rose av avgangselevene Linn Hege Sekkenes og Nikoline Heimdal Eik (bilde).

Sigrun Vestad gikk av med pensjon etter å ha tjent skolen trofast i mange år. Hun var dessverre sjuk og kunne ikke komme på avslutningsfesten. Men det vanket mange godord og gaver fra elever, kollegaer og arbeidsgiveren Molde kommune.


Mette Heimdal Eik (tekst og foto)
ID: 108

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.