søndag 29. mai 2005

Sjømannsmisjonsbasaren: Et sikkert vårtegnLike sikkert som at snøen reiser og at trekkfuglene kommer igjen: Kvinnene i Sekken Sjømannsmisjonsforening inviterer til basar! Like sikkert er det og at Nordmøre og Romsdal krets av Den Norske Sjømannsmisjon -- Norsk kirke i utlandet -- stiller med sin sekretær. Før var det gjerne han Hauge. Nå kommer Svein Pettersson.

Sekken Skolekorps stiller også opp for den gode saka, både som aktører og publikum. Frammøte var upåklagelig. -- Det er fantastisk moro å komme hit til Sekken og møte alle aldersgrupper på basar. Det sa Svein Pettersson i år, og han har sagt det før.

Ingen trenger å gå sulten heim fra sjømannsmisjonsbasar. Her var det skiver og rundstykker med alle slags pålegg. Det er også stor sjanse for å få med seg en gevinst fra loddsalg eller åresalg. Mange timers lokalt arbeid ligger bak mange av gevinstene.

Ikke alt kan måles i kroner og øre, men nettopp det kan gjøres med resultatet av sjømannsmisjonsbasarene. Tallet har vi ikke her, men det ble mange tusen kroner til videre drift av arbeidet for nordmenn i utlandet.

Bilde 1: Solveig Marie og Karina ble distrahert av en fotograf midt under Sekken Skolekorps sin konsert.

Bilde 2: Jahn Denver, Ingunn og Jon Ingar sitter stille som mus og følger med på det som blir sagt.

Bilde 3: Ottar Johannes holder en minikonsert, godt assistert av aspirantlærer Nikoline.

Bilde 4: Sist, men ikke minst: Trekking av alle gevinstene. Kretssekretær Svein Pettersson gjorde jobben i år som i fjor.

Øystein Eik (tekst og foto)
ID: 89

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.