søndag 29. mai 2005

Turtips: Suppetur på HundshellaSUPPETUR TIL HUNDSHELLA burde vi kanskje skrive. Turen gikk til Hundshella 25. mars 2005. Trim, Trask og Tusle var med, sammen med noen venner. Suppa ble kokt på gasskokeapparat.

Det er ganske likt det tidligere tv-kokk Lars Barmen brukte da han kokkelerte på sykkel, i fjøra og all verdens andre plasser. (Men det er ikke et spesielt dyrt apparat.) En vanlig stormkjøkken, en god og gammel primus eller andre remedier ville gjøre nytte for seg. Dessuten tente vi jo bål! Vi kunne ha kokt suppe på bålet. Det gjorde vi ikke, og bålet var bare til pynt og kos. Suppa ble ikke kokt på en spiker, og ikke "knusk og knarve" som Bjarne Rimi bruker, så der slutter nesten all likhet med mesterkokkene.

Naturopplevelsen var stor! Den er kanskje ikke proposjonal med antal kilometer en reiser for å komme til målet? En dag i påska 2005 var helt topp for Kaisa og hennes nærmeste.

Når du skal til Hundshella, kan du parkere eventuell bil eller sykler så langt vest som du kommer på Sekken uten å forlate grusvegen. Der gjør du som det står på plakaten i svingen: Sikt mot "Gapet" (Midfjorden sør før Otrøya) og gå til du er på Hundshella. Så enkelt er det. God tur!

Øystein Eik (tekst og foto)
ID: 88

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.