søndag 29. mai 2005

221 registrerte på Vestadberget siste året

Alle har stående invitasjon til å besøke telemasta på Vestadberget. Dersom vi går ut fra at alle besøkende har registrert seg i Sekken Helselag si gjestebok, har 221 tatt turen på et år.1. mai var 38 personer samla for å delta i trekking av årets premie. Helselagsleder Kjellaug Rekdal kunne dele ut gavekort på tre hundre kroner til Torleif Sekkenes. Det kan han bruke på Samsen eller ei sportsforretning.

Registreringene i boka viser at en del tar turen nokså ofte opp til Vestadberget. Det er en fin tur, enten en går opp fra Sekkenes eller Eik og tar korteste vegen -- eller går opp fra Vestad og går en slakere og lengre tur om Oppsalen. En veg opp og den andre ned er jo en fin kombinasjon. (Og naturligvis kan turen begynne på nordsida av Sekken, for eksempel på ferjekai.)

Fra Vestadberget er det fin utsikt til en stor del av Rauma kommune og en del av Vestnes. På turen mellom Oppsalen og Vestadberget har du fin utsikt mot Molde. Trim, Trask og Tusle var enige om en ting på denne turen: Utsikta kommer best til sin rett når du går opp om Oppsalen og ned på Eik.

Sekken Helselag har hatt boka på Vestadberget i flere år, og det inspirer nok mange til å ta noen ekstra turer terrenget gjennom året. Dette er nok et viktig bidrag til trivsel og folkehelse, for i naturen er det helse i hver meter!


Øystein Eik (tekst og foto)
ID: 90

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.