fredag 1. april 2005

Stille tider på Sekken.net

Redaksjonen beklager at det har vært nokså stille her på Sekken.net i det siste, og nå er tida inne for å komme med ei forklaring.

Som vi kunngjorde med store bokstaver: Sekken fikk i vinter breibandforbindelse med resten av verden på nett. Sekken Handelslag AS fikk kjøpe et stort abonnement og kunne selge ut i mindre porsjoner til privatkunder, for å si det folkelig.

Alt så bra ut. Huset med redaksjonen for Sekken.net var raskt ute med abonnere, og fikk opp antenne for jula ble ringt inn. I første omgang var det fire abonnenter med forbindelse til og fra Samsen. To av disse oppnådde stabil forbindelse, mens de to andre har vært av-og-på.

I redaksjonen har dette skapt mye frustrasjon. Det som skulle bli så mye bedre, ble i realiteten en stort tilbakesteg.

Nå får vi tro at dette er var en overgang. Utstyrsleverandøren kom etter hvert fram til at det både kunne være en feil med et strømadapter og en eller flere programvarefeil. Vi lever i håpet!

Dagen i dag er 1. april, men vi skal ikke prøve oss på aprilspøk nå. Derimot vil vi annonsere at det blir stilt på Sekken.net også de neste ukene. Det skyldes reisefravær og andre oppgaver utover april. Sekken.net er en arbeidsgiver som utbetaler lønn i form av skaperglede. (Den gleda er satt på harde prøver på grunn av en stadig sviktende nettforbindelse.) Vi håper å kunne komme sterkere tilbake, og inviterer med det samme alle lesere til bidra med stoff, tips, konstruktiv kritikk og andre tilbakemeldinger.

God vår!


Øystein Eik
ID: 84

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.