tirsdag 15. mars 2005

Nå kan du tippe (og få jobb) på Samsen!-- Vi har gleden av å meddele at søknaden om kommisjonærverv for Norsk Tipping AS er innvilget. Det er budskapet i et brev til Samsen og Sekken Handelslag AS. Dessuten er det ledig stilling på deltid både som postmedarbeider og butikkmedarbeider.

Daglig leder Vidar Svenning forteller til sekken.net at det etter planen skal være klart for tipping lørdag 23. april, og han ser på avtalen med Norsk Tipping AS som et viktig og positivt bidrag til at Samsen fortsatt skal betjene fornøyde kunder på Sekken. Han kan samtidig fortelle om ledige jobber. Både fastboende og andre er hjertelig velkomne som søkere. -- Det alene er jo langt fra en jobb å leve av, men tenk om dette -- sammen med andre positive ting -- kunne være det som får noen interessert i å flytte til Sekken ..... Slik funderer en daglig leder på Samsen, og ser lyst på tilværelsen dagen før generalforsamlinga i Sekken Handelslag AS.


En ny postmedarbeider vil få ei fast arbeidstid på vel åtte timer i uka. Det blir henting, sortering og utkjøring av post lørdag. På onsdager er det litt mindre postarbeid med henting og levering, men da kommer noe butikkarbeid i tillegg.

Arbeidet for butikkmedarbeider på deltid går ut på fem timer varemottak og butikkarbeid hver andre fredag, og fire timer butikkarbeid lørdagen etter.

For begge stillingene gjelder at medarbeiderne må hjelpe til med avvikling av ferier og fridager, og stillingene blir ledige til sommeren eller høsten. Ingen spesielle kunnskaper kreves, da al opplæring blir gitt internt. Stillingen kan deles mellom flere søkere. Interesserte bør ikke vente for lenge med å kontakte Samsen, for eksempel på telefon 71 20 04 10.

Tirsdag 15. mars 2005 er det generalforsamling i Sekken Handelslag AS. Her er et bilde fra tilsvarende forsamling på ungdomshuset i fjor.


Øystein Eik (tekst og foto)
ID: 83

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.