mandag 7. februar 2005

Samsen blir (fortsatt) butikk med stort hjerteOffisielt skal Samsen nå hete Nærbutikken Sekken. - Men hva skal stå på veggen? Spørsmålet går til Vidar Svenning, og svaret er kontant: - Akkurat det som står der fra før.

Rett før stengetid lørdag er sekken.net på hogget og vil intervjue den daglige lederen på Samsen om ny kjedetilknytning og eventuell ny profil. Litt på overtid roer vi ned og får tid til å nyansere både spørsmål og svar.

Butikksjefen forteller at et skilt ved vegen skal fortelle at dette er Nærbutikken, at det er Samsen og når butikken er åpen. En plakatbukk med tilbud vil trolig komme ute. Større forandringer blir det kanskje ikke ute. Ei kundeavis blir distribuert hver uke, vekselvis i stor og liten utgave annenhver uke.

Hva vil merkes inne?

- Nytt kassaapparat med stor dataskjerm kommer snart på plass. Ellers blir det nok en og annen tilbudsplakat, men de blir ikke store og dominerende. Ja, et hjerte her og der blir det også Nærbutikken markedsfører seg hjertelig både på plakater og bæreposer. Nærbutikken har gjort seg kjent som butikken med det store hjertet. (Det har vel også Samsen, så heller ikke der blir det stor forandring.)


- Er det slik at Samsen snart blir kommisjonær for Norsk Tipping?
- Vi har fått tilsendt søknadsskjema. Lenger har ikke den prosessen kommet, sier Vidar Svenning, og presiserer at søknaden ikke er sendt ennå, og slett ikke behandla. Svaret på det siste spørsmål må derfor bli rein tipping!

Øystein Eik (tekst og foto)
ID: 82

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.