mandag 3. januar 2005

Sekken i dag -- 3. januar 2005 Vare 1, vare 2, vare 3, vare 4......I dag har vi hatt litt blåsevær, og det har snødd litt. De fleste kom vel i gang med hverdagen igjen, sjøl om skolen og barnehagen hadde fri på grunn av planleggingsdag. På Samsen var det tid for varetelling.

Sekken.net har puslet litt med bilder og tekst vi ikke fikk ut før 2005. Nå er det så mye nytt at du må klikke deg inn på arkiv for å få med alt. Artiklene går automatisk til arkivet etterhvert som vi fyller på. Det er fordi det skal gå raskere for brukerne å få opp sidene.

Litt kluss i starten av den store telledagen gjorde at Vidar så litt svartpå det, men da klokka nærma seg åpningstida på ettermiddagen -- var alt telt opp. Nærmere 10 personer telte og telte og Vidar slo vareslag, antall og pris inn på kassaapparatet sitt. Da sekken.net tok bilde ropte han nokså fortvilt igjen, han trodde det lynte og at alt kom til å gå i svart. For i to-tida i natt kom det et skikkelig tordenbrak, og det var nokså nært. Men alt gikk bra - og nå er det regnskapets time.

Dagens tur gikk til Stranda og tilbake til Eikahaugen. Det er kjekkest å gå i motvind først og så ha medvind på hjemturen. Og når det blir kveld er det også fint å ha gatelys. Likevel er det viktig å bruke refleks.

Mette Heimdal Eik (tekst og foto)
ID: 71

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.