mandag 3. januar 2005

2. juledag, fest og fellesskap Små romjulsglimt 5 Jula 2004 innehold få fridager. Derfor ble julegudstjenesten og juletrefesten holdt på samme dag. Begge arrangementene fulgte tradisjonene, og ble avviklet med godt frammøte. Tidlig om morgenen var det ikke så mange som hadde fått med seg flodbølgekatastrofen, men på juletrefesten tente komiteen et lys som et symbol på håp.

Gudtjenesten var ei høgmesse der korpset deltok med egne innslag og til salmesang. Mange hadde funnet vegen til kirka vår og som bildet viser var det flott sparkføre.

Juletrefesten starta klokka 16.00 og inneholdt gang rundt juletreet, mat, lodd, nisse og underholdning. Ottar Johannes Sekkeseter og aspirantlærer Solfrid Eik spilte et vers av Deilig er jorden før Håkon Vollan leste juleevangeliet. Rett etter spilte Pernille Rønning og Marianne Sekkenes også et vers av den samme julesangen, før de forsatte med to små stykker til. Det er Linn Hege Sekkenes og Nikoline Heimdal Eik som er Pernille og Marianne sine instruktører på kornett.

Etter gang rundt juletreet og mat, spilte Linn Hege og Nikoline et par stykker på kornett, akkompagnert av orkester på CD. Sofie Rønning stilte smilende opp med fiolinen sin, og til slutt kom nisseorkesteret til Sekken Skolekorps.

Så ble det på nytt gang rundt juletreet, og så kom nissen, gitt. Han fikk det til i år igjen. Og mens festen sang På låven sitter nissen og Jeg gikk meg over sjø og land, danset han med rundt juletreet. Alle snille fikk pakke, noen vant i lotteriet, mens andre fikk være med i neste års juletrefestkomite. Der finner vi Ole Petter Gisetstad, Linn Hege Sekkenes, Nikoline Heimdal Eik, Martin Pedersen, Johanne Stave og Just Ove Westad. Så da er det bare å glede seg til det blir jul igjen....

2004-komiteen besto av: Øystein Eik, Arve Sekkenes, Ingunn Vollan, Ketil Vestad, May-Britt Storjord, Helge Rønning, Kristine Rønning og Mette Heimdal Eik.

Mette Heimdal Eik (tekst) og Øystein Eik (foto)
ID: 70

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.