torsdag 21. oktober 2004

Hest i ferien

Tusengroren rideanlegg er stadig i bruk. Nå er stallen full og det er trening på banen de fleste dagene.

I høstferien kom to jenter fra Eide med hestene sine for å trene, og da ble det intensivtrening sekkingene for sekkingene også. En økt onsdag, to økter torsdag, en økt fredag, to økter lørdag og en økt på søndag gjorde sitt til at ridekunnskapen økte med mange hakk. Det ble trent på fordelsvendinger, sjenkelvikninger, styring med høg hand og riktig blikk, og hva det nå heter alt sammen. Riktig samhandling med hesten er viktig både for prestasjonen og for sikkerheten. Under Rakel Sekkenes Westads kyndig rettleiing og svenske kommandoer trente de så svetten rant og musklene svei, både på tobeinte og firbeinte. Og resultatene kom, og alle fikk ros.

Jentene fra Eide, Ingrid Erikli med Hero og Heidi Holen med Toddymona, kommer fra Stall Eriklia. Rakel og Marius Westad har to hester derfra til innridning, og flere kommer seinere. I tillegg til Ingrid og Heidi, trente Benedicte Rønning, Nikoline Heimdal Eik og Mette Heimdal Eik de fleste dagene. Det ble trent både dressurs og sprang.

Bildene viser stor aktivitet i Sekken Hestesportklubb. På bildet fra utehagene ser du nærmeste Jaron, så Gnistan og borterst Lady og Pheandra. Du ser også Marius sammen med de to jentehestene fra Eriklia, og du ser de to hestejentene fra samme plass. Du ser Marius trene sin quarterhingst Prins, du ser Nikoline Heimdal Eik på fjordingen sin Kaci og du ser et bilde inne fra stallen.


Av Mette Heimdal Eik (tekst) og Øystein Eik (foto)
ID: 3

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.