torsdag 21. oktober 2004

Hektisk seminarhelg for jubilant Molde Brass Band er også 25 år

Som forberedelse til jubileumskonserten i Bjørnsonhuset 23. oktober, kom hele Molde Brass med fullt utstyr og gjestedirigent Nigel Boddice til Sekken. Søndag ble hele Sekken invitert til en forsmak på konserten. Sekken skolekorps deltok også.

Men det starta fredag kveld. Da kom de 34 musikerne og installerte seg på skolen. Og de kastet ikke bort tida, men spilte til rundt 23.00. Frokost kl. 0800 lørdag morgen, spilling fram til 1930, avbrutt av lunsj. De aller fleste gikk på rekefesten ungdomslaget arrangerte. Og søndagsmorgenen var det på Â’an igjen -- og så var det konsert kl. 14.30.

Publikum møtte fram og fikk med seg en fantastisk konsert med flere store musikkstykker i spennende arrangement. Dirigent for Sekken, Gary MacPhee var solist på trombone i «A Nightingale sang in Barkley Street». Nydelig! Som ekstranummer spilte de fra West Side Story.

Sekken Skolekorps fikk også litt spilletid. De hadde egne øvinger alle dagene, og en halvtimes samøving med Molde Brass. Konserten ble avsluttet med fellesnummeret «Death or Glory», som er en marsj av R. B. Hall.

Av Mette Heimdal Eik (tekst) og Øystein Eik (foto)
ID: 40 BILDEMANGLER

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.