torsdag 17. juni 2021

SEKKEN MUSEUM SATSER PÅ TRIVSEL FOR VERTSKAP OG GJESTER I BYGDA

«TRENGER PENGER Frivillig innsats skaper det meste av tilbud som for eksempel kafe, konserter, utstillinger og andre tilbud for unge og voksne på Gamle Bedehuset, i de andre husa og på uteområdet. I tillegg er det slik at vi trenger penger til daglig drift av denne institusjonen i bygda – forhåpentligvis til glede for heltids- og deltidssekkinger og gjestene som kommer på korte eller lengre besøk. Alle er vi vertskap for besøkende i bygda på en eller annen måte. Nå er museet igjen ute og spør etter støtte.

Styret så behovet for bedre uteplass til denne sommersesongen. Behovet har vært der lenge, og i pandemitider er det enda mer tydelig. 

 

PLATTINGLOTTERI

Oppslutninga om Høstlotteriet 2020 var gledelig stor, og igjen sier vi TAKK! Da kom det inn over 14.000 kroner netto. (Vi fikk alle gevinstene og dermed var alt netto.) Etter noen måneder med korona, var museumskassa tom, og lotteriet var en vesentlig grunn til at laget holdt det gående. Det blir nok også et Høstlotteri 2021. Kanskje kan vi la inntekta gå til et spesielt prosjekt og ikke til den daglige drifta når vi kommer tilbake i høst.

NÅ GJELDER DET altså et konkret prosjekt. Over 1000 kroner kom inn gjennom en «tjuvstart»
16. juni. Dette er nesten en femtedel av det vi trenger for å betale materialen. Leverandøren vår et tålmodig og venter til vi har penger.

Nå er vi i gang med plattinglotteriet! Første gevinst som kom på lista er et gavekort fra Hageland Slætta på 1000 kroner. Ei kasse jordbær fra Vestad er en annen gevinst. Flere kommer og denne gangen vil de fleste ha noe å gjøre med det som vokser og gror i hager og ute i naturen. Opplegget er det samme som sist.

Om du ikke møter en loddselger:
Send en e-post til sekken.museum@gmail.com eller en sms til 97 59 13 19 med navnet ditt og antall kroner du sender. (Vi regner det om til antall lodd a kr. 20,-) Send pengene til bankkonto 9650 20 92925 eller vipps til 559 379. 


 

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.