mandag 7. juni 2021

FRAM legger til rette for tur- og turistreiser med rutegående buss, ferge og båt


REIS SOM DE LOKALE
Møre og Romsdal fylkeskommune lanserer i dag busstur på Sekken som en del av reisetilbudet «Travel like the locals» – eller på norsk «Reis som de lokale».

Disse turene går med ordinære rutebusser, ferger og hurtigbåter. FRAM (fylkeskommunen) presenterer «ferdig planlagte reiser for deg slik at du kan konsentrere deg om å nyte turen». Denne lokale turen begynner egentlig på fergekaia i Molde.

Du reiser på egenhånd – det er ingen guide eller turleder med. På de fleste turene må du bytte mellom ulike transportmidler flere ganger, og du er selv ansvarlig for å komme med på neste etappe – på samme måte som de lokale reisende!

Turene er lagt opp slik at busser, ferger og hurtigbåter korresponderer. Reisene må bookes innen kl. 14.00 dagen før. Passasjerene betaler vanlig billett med et lite påslag.Visit Northwest og andre partnere er informert om at turen på Sekken er tilgjengelig, slik at de promoterer den på lik linje med andre turer.

Marit Holen som er rådgiver i FRAM, sier til Sekken.net: – Nå krysser vi fingrene for at det blir noen reisende i sommer. Erfaringsmessig har det vært en overvekt av utlendinger som bestiller Travel like the locals. De kommer nok ikke i år, men vi satser på at også norske turister velger dette tilbudet.

BILDET er brukt i presentasjonen av reisetilbudet. Foto: Sekken.net

https://travellikethelocals.trekksoft.com/no/molde

 


 

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.