tirsdag 8. juni 2021

DO IT LIKE THE LOCALS WHEN YOU TRAVEL

LIKE THE LOCALS Tittelen ei lita omskriving av opplegget som ble lansert i går. Dette går altså ut på å «ta bussen» og reise med ferja når turfolk og turister besøker Sekken – slik «de lokale» gjør. Det er naturligvis ikke noe nytt at turister kan bruke rutegående transportmiddel. «Travel like the locals» markedsfører turmål og reiseruter, og nå er Sekken «på kartet» sammen med andre veldig godt og mindre kjente plasser i fylket.

RUNDTUR I presentasjonen av Sekken står det «rundtur». Det betyr ikke busstur rundt Sekken. Bussen går fortsatt mellom ferjekaia og Vestadstranda. Ferje- og bussturen tur/retur blir en rundtur, og alle er vel enige om at ferjeturen mellom Molde og Sekken er en fin opplevelse – ikke bare ei transportetappe.


TURSEKKEN er et enkeltpersontiltak og tilbyr turfølge for grupper og enkeltpersoner som vil ta en fottur eller sykkeltur på Sekken. Disse turene vil ende opp med besøk på Sekken Museum og Galleri Sekken. Billett til museet koster en femtilapp for en voksen person, og galleribesøk er gratis for alle! Enkel servering lar seg lett ordne. Telefon 97 59 13 19     oystein.eik.sekken@gmail.com

BILDET: Her begynner «rundtur» Sekken.
0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.