onsdag 1. april 2020

SEKKEN FØR I TIDA: Sang og basar på Bygdaheim 1. APRIL 2015


«I disse tider» kan det være greit å utsette noe som er planlagt og kanskje gjøre noe som ikke var på oppgavelista mens situasjonen var «normal». Den annonserte planen om å legge Sekken.net i dvale blir herved lagt på is. Når alt blir normalt, vil isen tine, og så får vi se hva som skjer. Uansett blir det lite nytt på Sekken.net utover våren. Det kommer stort sett til å handle om det som skjedde før i tida.

Noen vil si at dette var i gamle dager, mens andre tenker at dette var vel i fjor? Alt er relativt, og nok om dette nå. Vi går over til dagens reprise.

PÅSKA kom tidligere i 2015 enn den gjør i år. 1. april var onsdag før skjærtorsdag, og det var det tradisjonen tro sangkveld og basar på Bygdaheim – Nordre Sekken Vel sitt grendehus – gamleskolen på nordsida av Sekken.

Primus motor var Bjørg Vollan. Andre var aktive på kjøkkenet, i salen og ved pianoet. Vi nevner ikke flere navn nå. Bilder får fortelle resten, og kanskje vekker dette glimtet nøyaktig fem år tilbake noen gode minner.

Det er litt klure å legge ut flere bilder i samme sak på Sekken.net Facebrukere vil ha tilgang til i alt ni bilder fra basaren.


0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.