torsdag 24. mai 2018

UTESKOLETIME I STRÅLENDE MAIVÆR - INNSPURT I SKIFERLEGGINGA

BILDET er fra tirsdag 15. mai da lærer Jørgen Kaasen tok med seg elevene over vegen til rasteplassborda på tunet.

Fotografen sprang og henta kamera, for Bygdetunet kan nesten ikke brukes på en bedre måte enn dette en finværsdag.

Kontakten tvers over vegen er god, og naboen ønsker et nært og aktivt samarbeid.

HELDIGVIS er arbeidet med taktekking i gang, og DESSVERRE gjør dette arbeidet tunet mindre attraktivt for leik og alvor for store og små ei stund framover.

STATUS for arbeidet er synlig for alle: Taktekkerne nærmer seg mønen på østsida. På vestsida og på tilbygget skal det også legges skriferstein, det er bare et spørsmål om tid og anledning. Først gjelder det å bli ferdig med østsida. Nå blir det lite aktivitet de nærmeste dagene i og med at disponibelt personale blir redusert med femti prosent på grunn av reise. Arbeidet fortsetter umiddelbart dersom minst en arbeidsvillig person melder seg. Arbeidsmiljøet er godt, lønna er en lunsj pr. dag og arbeidstida er fleksibel. Arbeidet kan gjerne skje på lørdager, men det blir ikke organisert felles lørdagsdugnader fordi de aller fleste gjerne vil bruke disse dagene til andre oppgaver.

Herdebreimarsjen blir arrangert søndag 3. juni - og det ville være strålende å kunne møte den dagen med ferdig tak og null stillas på østsida av huset. Er det noen som tar utfordringa? Ring gjerne 975 91 319 eller ta kontakt med en taktekker nær deg. Foto: oystein.eik.sekken@gmail.com

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.