mandag 21. mai 2018

SEKKEN MARATON JOBBER FOR SEKKEN - VIL DU JOBBE FOR SEKKEN MARATON?


Midt i juli skjer det igjen på denne øya som ligger midt i Romsdalsfjorden: Sekken Maraton blir arrangert lørdag 14. juli. Kvelden før skjer det noe som du kan være med på, litt utpå lørdagskvelden blir det konsert med Polkabjørn og Kleine Heine og søndag ettermiddag kommer Far og to døtre fra Trondheim. 

Påmelding til løpet og billetter til Maratonkonsert ligger ute på tikkio.com  Søk på Sekken Maraton og/eller på Maratonkonsert. (Det er lurt å sikre seg billetter i tide.)

Alle arrangement krever vertskap og som så ofte ellers er det snakk om frivillig og ubetalt innsats. Her er det små og store oppdrag for store og små funksjonærer. Noe skal gjøres på forhånd og så kommer Maratonhelga da alle skal få en fin opplevelse på Sekken. Det gjelder også de som er i staben, og her er det mulighet til både å utforme innhold i oppgavene, omfang og måten de skal løses på.

NB! Det ikke nødvendig å bo på Sekken for å være med i frivilligmiljøet rundt Sekken Maraton. Du kan gjerne være tilreisende deltaker eller publikum og bidra i staben for at alle skal trives her.

PÅMELDING SOM FRIVILLIG: Send en e-post til: sekken.maraton@gmail eller ring / send sms til 97093068  Nikoline Heimdal Eik som er arrangementsleder og svarer gjerne på spørsmål

FØLG SEKKEN MARATON PÅ FACEBOOK0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.