fredag 1. desember 2017

Det lyser i stille grender en fredagskveld og SNART ER DET JULESTEMNING FOR FULL MUSIKK!

FØRJULSTID Tor Egil og andre samsere har i dag pynta Samsen med lys, noen har satt opp juletre på Bygdetunet og andre sørger for at grana står klar til tenning på ferjekaia søndag ettermiddag.

SAMSEN inviterer til tradisjonell åpning av julepynta butikk lørdag fra kl. 10.00. Da blir det konkurranser, kaffe og noe godt å bite i.

KORPSET inviterer til julegrantenning på ferjekaia søndag kl. 14.30. Korpset spiller, du kan tippe hvor høyt treet er og vinne premien, julegløgg blir servert og kanskje kommer nissen.

BYGDETUNET inviterer til julekonsert på kafe B søndag kl. 17.30. Dørene skal være åpne når de første kommer fra arrangementet på ferjekaia. Julesanger, andre sanger og musikk ved Gine Gaustad Andersen og Arne Torvik som har konsert i Ålesund fredag og to konserter (!) i Tenfjord lørdag. 

BILLETTER til konserten på kafe B kan du gjerne kjøpe ved inngangen i og med at det ved en feil ble dyrerere å kjøpe på forhånd. Kr. 150,- for voksne, som kan ha med barn gratis. Billettprisen inkluderer enkel servering. (Tilreisende som vil ha konsertbillett med skyss bør kjøpe på sekken.hoopla.no/sales )

TUBA CHRISTMAS og julekonsert med hele Sekken Skolekorps inkludert aspirantene blir det lørdag 16. desember kl. 14.30 (dørene åpnes kl. 14.00) og da blir det både gløgg og pepperkaker. Gratis inngang blir det, for dette er julegave til alle fra korpset.
0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.