mandag 13. mars 2017

Konsert med SUMMERS OG SILVOLA - og KVELDSMAT på kafe B


Oppdatert 16.03.2017: Sara-Jane Summers og Juhani Silvola holdt en strålende fin konsert på kafe B - Bygdetunet på Sekken onsdag 15. mars. Kafevert Åge Tangen serverte en velsmakende kveldsmat.

Torsdag morgen var det skolekonsert, som også var lagt til kafe B. Samarbeidet tvers over vegen mellom Sekken oppvekstsenter og Bygdetunet går godt! Takk til Kultursekken / Møre og Romsdal fylkeskommune for gode tilbud og positive svar når vi spør. Vi husker med glede da The Margarets, HÅKKI og andre var her.

HER ER FORHÅNDSMOTALEN: Sarah-Jane Summers (fele/hardingfele/bratsj) & Juhani Silvola (gitar) er en anerkjent duo som kombinerer folkemusikk og eksperimentell musikk til en nyskapende enhet. 

Musikken blir framført med glimrende virtuositet, leiken improvisasjon og «sømløst» samspill, med fokus på engasjerende formidling. Duoen har et ønske om å fortelle historier og skape stemning utenom det vanlige, og målet er ei oppleving som stimulerer til aktiv og kreativ lytting hos publikum alle barn, ungdom og voksne! Her får foreldre og alle andre anledning til å oppleve det samme som elevene!

ONSDAG 15. MARSkafe B – BYGDETUNET
Åpne dører fra
kl. 18.30 med kaffe og te på bordet
Programstart kl. 19.00
Kveldsmat etter programmet, ca. kl. 20.00
Pris for program og mat: kr. 150,-
LODDSALG (Lynlotteri)
Arrangementet er et samarbeid med Møre og Romsdal fylkeskommune.
Sarah-Jane Summers og Juhani Silvola har formiddagskonsert på
Sekken oppvekstsenter torsdag 16. mars.


Noter også i kalenderen at
- det blir temakafe søndag 19. mars kl. 17.00. Maria Berg Hestad forteller om å skape jord og å dyrke grønnsakeri egenprodusert jord

- og det blir søndagsmiddag for de som er 67+ (med følge) 26. mars kl. 15.00.

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.