onsdag 15. mars 2017

LAG DIN EGEN JORD - DYRK DIN EGEN MAT

BYGDETUNET på Sekken ønsker velkommen til en grønn kafe B søndag 19. mars

Foredrag av Maria Berg Hestad som omhandler hennes hage og hennes dyrkingsmetode. Maria Berg Hestad er lidenskapelig opptatt av kjøkkenhage. Familien på fire (nå fem) var selvforsynt med grønnsaker fra medio juni til desember i fjor, i et eneboligstrøk midt i Molde. (Foto: Erik Birkeland)


[ FØLG MED PÅ FACEBOOK: Lag din egen jord - dyrk din egen mat ]  


Å skape jord og å dyrke i egenprodusert jord vil få en stor del av foredraget, fordi det er hele grunnlaget for hennes filosofi omkring dyrking i kjøkkenhagen. Hun komposterer og dyrker gjennom store deler av året i kjøkkenhagen.

Hun bruker kun organisk avfall som ellers ville gått tapt på dynga. Det er gjenbruk av lokale ressurser, som ellers anses som avfall før det kommer i hennes hender. Selve komposterings-prosessen går for det meste ut på å kompostere rett i bedene.

Du vil få tips til ulike måter å skape jord av plenen og hageavfallet, uten å måtte vente på at det komposterer og uten å kjøpe store mengder jord. Hun deler også av sine tips til hvordan man skaper tid til hagen i en ellers travel småbarnsperiode. Foredraget er på 2x50 minutter.
 
SØNDAG 19. MARS 2017
PROGRAMSTART kl. 17.00
kafe B åpner kl. 16.30 med kaffe / te
Kveldsmat i pause fra kl. 17.50
PRIS for program og servering: kr. 150,-
LODDSALG (Lynlotteri)FERJE FRA MOLDE kl. 16.00
Retur fra Sekken kl. 19.45

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.