mandag 27. mars 2017

BYGDETUNET ØNSKER DEG VELKOMMEN SOM VERT PÅ SØNDAGSKAFE I SOMMER


Kjære alle frivillige! Våren og sommeren er i vente. Kafé B ble en fin møteplass for bygdafolket og tilreisende sist sommer. Vi er heldige som har kaffekroken på Samsen i ukedagene. Når Samsen lukker sine dører lørdag, åpner Kafé B sine søndag. Åge Tangen melder seg frivillig til å være kafévert en stor del av sesongen, men fortsatt det er noen søndager som mangler vert og står åpne for vår frivillighet.
Åpningstida var i fjor kl. 13 – 16. Det er ønske om å utvida noe i begge ender, men åpningstider for sesongen 2017 er ikke endelig bestemt. Hilsen fra styret
Her er søndagene som mangler kafévert, og du kan velge ledig(e) dag(er): 14. MAI, 4. OG 25. JUNI, 6. OG 27. AUGUST, 17. SEPTEMBER. Ta kontakt med Gunn Aandahl – telefon 92896899 eller gunn.aandahl@gmail.com
BILDET er tatt før middagsgjestene kom søndag 26. mars. Stilig, ikke sant? Og er ikke dette lokalet velegna også til private arrangement? Ganske nylig er det montert varmepumpe i lokalet, og der er det bare å stille inn ønska temperatur. Pianoet er karakterisert som et godt konsertinstrument av både stemmere og musikere. På veggen henger en 51" skjerm som kan kobles til PC og ellers vise bilder direkte fra en minnepenn. Bygdetunet har ikke markedsført lokalet for utleie ennå, men det går an å spørre.
Obs! Aktuelle kafeverter må ikke bli skremt av dette bildet. På en vanlig søndagskafe er det kaffe og vafler eller sveler som gjelder. Stettglassa viker plassen for pappkrus eller andre kaffekopper, og alt blir lagt til rette for at det skal være en grei jobb for de som tar ei frivillig søndagsvakt. Dagslønna er en fin opplevelse sammen med sambygdinger og turister / turfolk. I bra sommervær sitter gjestene mest ute på terassen. Trolig blir det lagt inn en programpost på et bestemt klokkeslett (14.30?) som ei "kjernetid" for stamgjester. Et fast klokkeslett (13.30) vil det også bli annonsert omvising i husa på tunet.0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.