fredag 2. september 2016

Dagens sak fra Sekken i Romsdals Budstikke

02.09.2016: Romsdals Budstikke har i dag en fin omtale med tre bilder fra GalleriE på Sekken. Artikkelen er høy og smal og vi tar bare med toppen. Galleriverten har uttrykt glede over oppslaget, og kanskje noen andre liker det .... ? 

Denne fine avisomtalen er et resultat av at journalist Agnar Gjendem stakk over til Sekken sist søndag for å stikke opp til Sollibøvatnet og Tranhaugen. Han er stikkutentusiast, og dette var en privattur. Utpå dagen stakk han innom kafe B og kjøpte seg suppe og Åges sveler med kaffe. Derfra var ikke vegen lang til GalleriE. (Bilda er på oppfordring og i all beskjedenhet utlånt fra en lokal fotograf.)

I og med at det skiller mindre enn en måned i alder mellom journalisten og fotografen, har de lett for å snakke sammen om gamle dager og hvor bra alt var da (bortsett fra at det naturligvis var harde tider). Journalisten forteller gjerne og ofte om den tida turmarsjbølga var på topp og Herdebreimarsjen ble omtalt som en av de flotteste i landet. - Da var det slåsskamp i redaksjonen for få lov til å bruke en søndag til å dekke Herdebreimarsjen på Sekken, forteller RB-jounalisten. Og vi tror han så gjerne.

Tilbake til det egentlige temaet. GalleriE på Sekken har disse åpningstidene i helga: fredag 18-20, lørdag 13-15 og søndag 11-13. Oppdateringer kommer og det er bare å ta kontakt for å avtale besøk utenom disse tidene.

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.