onsdag 31. august 2016

SVENSK-NORSK MULTIKUNSTNER OG BYGDEENTUSIAST KOMMER:Velkommen til kafe med Håkki onsdag 7. september!

Det handler om å vokse opp på bygda og ikke tro man er god nok. Håkki vil snu på dette gjennom humor, alvor, mote, Volvo og grevlingjakt. Tomas Eriksson er kunstner med bakgrunn fra kunstakademiet i Trondheim og er primusmotor bak HÅKKI-kjeden sammen med Mats Stenslet og Bjørn Kowalski. For noen år siden jobbet han med å samle inn "skrönor, bullshit och sanna historier" i et prosjekt kalt "Berättarboden". The Power of Glesbygd er et av resultatene. Med The Power of Glesbygd (Bygdas kraft) gir Tomas Eriksson oss flere usensurerte historier og tanker fra bygde-Sverige. Historiene serveres i form av god gammeldags muntlig formidling, en slags bygde-stand- up, krydret med litt film og lyd. 
Tomas Håkki Erikssons egne ord: "Det finnes mange forskjellige former for kreativitet, men ikke så mange arbeidsplasser på bygda. Men en kombinasjon av dette da? Trimme en Volvo, flå en rev, designe en t-skjorte. Jeg begynte å kikke på min identitet som nordlending. Det handler egentlig bare om ulike former for kunnskaper avhengig av hvor man kommer fra. Jeg har aldri forstått hvorfor det er tøffere å komme fra Oslo enn det er å komme fra for eksempel Grogn. Dette ble starten til HÅKKI".
Bygdetunet på Sekken fikk et tilbud fra fylkeskommunen i forbindelse med at Tomas Håkki Eriksson skal besøke skolen torsdag 8. september, og resultatet blir et ettermiddags- /kveldsarrangement på kafe B kvelden før.

Han skriver til oss:
Hver gang jag har en separat förestilling på en skole så spör jag om det er mulig å få treffe föräldrar / kommunefolk /politikere om kvelden. Kveldsarrangement höres tipp-topp ut! Absolutt!!

kafe B på Bygdetunet er åpen fra kl. 17.30

Meny: Tomatsuppe m/brød kr. 50,- Kaffe og kaker

Tomas Eriksson leverer sitt program kl. 19.00 – 20.000 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.