fredag 15. juli 2016

Stein Torleif Bjella på Ungdomshuset: FULLT HUS OG STORMENDE APPLAUS!

Koselig med galleri! Sa Stein Torleif Bjella som hadde bare gode ord å si om Ungdomshuset på Sekken som konsertlokale, og ikke minst om et fantastisk publikum som fylte huset og ga høylytt uttrykk for at dette var musikken sin. Foto fra galleriet: Sekken.net

Dettte er ei bittelita oppsummering av en STOR KVELD! Mye har vært sagt og skrevet om konserten på Ungdomshuset tordag 15. juli 12016 på forhånd. Romsdal Budstikke brukte så mye plass på forhåndsomtale, at omtale etter konserten ble nedprioritert. Det skjer jo noe omlandet rundt Sekken også, vi skal ikke glemme det, så Budstikka skal ha takk for god og velfortjent formidling av det glade budskap om at fire flotte musikere var på veg til øya vår. Sekken.net kommer nok tilbake med glimt fra denne konserten i tide og utide, og hadde tenkt å la det være med dette i denne omgangen, men i skrivende stund kom det inn en hilsen fra Anne-Kathrine Sætttem som vi gjerne vil dele.

Fikk bare så lyst til å sende en stor takk for en kjempefin konsertopplevelse i går! Profesjonelt gjennomført uten å miste sjarmen, vi koste oss veldig helt fra avgang og til ankomst Molde! Herlig å oppleve engasjementet hos dere. Perfekt artist og lokale. Håper det kan bli flere konsertopplevelser i framtida, og da kommer jeg/vi!

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.