tirsdag 12. juli 2016

 festivalkro PÅ BYGDETUNET TORSDAG 14. juli 2016
 
ÅPEN KROkafe B for alle (uansett om du skal på konsert eller ikke). Salg av mat og drikke starter kl. 17.00. Kroa selger spekemattallerken, snacks, øl og vin m.m. – også gode alkoholfrie varianter. Kroa er åpen hele kvelden fram til kl. 01.00.

Dette er et eksempel på noe du kan kjøpe på kroa torsdag. De(n) endelige varianten(e) kan se litt annerledes ut, men smaken blir garantert fortreffelig. Er det grunn til å sitte heime ved middagsbordet torsdag? Kjøp mat og drikke på kafe B torsdag. Invitasjonen gjelder folk i hytter og hus på Sekken, konsertpublikum som kommer reisende og alle andre som vil få god servering i et hyggelig miljø. Prisene er lagt på et moderat nivå. 

Vi skulle gjerne hatt alternativ for de som ikke vil eller kan spise det som står på menyen, og det er lov å spørre eller sette fram et ønske om andre tilbud, uten at vi kan love å imøtekomme alle ønsker og behov. Send eventuelt en e-post til: sekken.museum@gmail.com eller bruk andre kanaler. 

Kropersonalet setter stor pris på å få et anslag over antall gjester som kommer tidlig nok til å hande mat før konserten. Konsertpublikum som får tilsendt informasjon fra arrangøren (og ikke har svart allerede), blir med dette oppfordra til å sende svar så snart de er noenlunde sikker på avreisetidspunkt fra Molde (kl. 17.30, 16.00 eller før). Det blir ikke krise om noen må forandre planer i siste liten, så send melding om du ikker er hundre prosent sikker.

Ingen grunn til å stresse med kontanter: Kroa har kortleser!


  

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.