mandag 23. mai 2016

VI MINNER IGJEN OM LOSSIUSLØPET OG HERDEBREIMARSJENINFO om Sekken Maraton LOSSIUSLØPET
LOSSIUSLØPET inviterer deg til å springe og/eller gå –
og til å delta som funksjonær og/eller komitemedlemLOSSIUSLØPET er for alle og har tilbud for alle aldersklasser og formklasser. Noen kommer for å gjennomføre løpet på best mulig tid, mens mange maratonløpere tenker at det viktigste er å gjennomføre og går deler av distansen. Også på de andre distansene er det viktigste å delta og gjennomføre, enten det skjer spaserende, i lett jogg eller i full fart. Distansene er maraton (42,2 km), halvmaraton (21,1 km), Lossiusmila (10,0 km), Bautajoggen (5,0 km) Skilpaddespurten (0,5 km).
Du kan også delta aktivt i Sekken Maraton LOSSIUSLØPET på andre måter. Arrangøren trenger aktive funksjonærer verter i start- og målområdet og på matstasjonene, noen til å dele ut medaljer og utføre andre store og mindre oppgaver. Blir du med i komiteen, får du også delta i videre utvikling av Lossiusløpet. 

BILDET: Hans Ivar og Tor Ivar tok turen til Tranhaugen, som er stikkutpost og høyeste punkt på Sekken (304 moh) søndag 22. mai. Første helga i juni vil de være med i Lossiusløpet og Herdebreimarsjen – både som aktive deltakere og på arrangørsida dersom det lar seg kombinere. Foto: Øystein Eik – Sekken.net
 

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.