torsdag 17. mars 2016

Sekken Maraton [LOSSIUSLØPET] blir arrangert lørdag 4. juni

Distanser lørdag 4. juni 2016 blir: Maraton, halvmaraton, 10 km (Lossiusmila), 5 km og mikromaraton (ca 400 m). I år blir altså Herdebreimarsjen og Lossiusløpet arrangert samme helg og i samarbeidets ånd. Internt er det to arrangører, men utad vil dette framstå som et stort folkehelsearrangement med mye fin natur og kultur, og med folket på SEKKEN som arrangør! Noen av fjorårets deltakere har sagt fra at de kommer tilbake i år. Det ville være svært positivt både for de tilreisende og for oss som bor her med fleire lokale deltakere både på korte og lengre distanser.

Lørdag 4. juni er valgt for Lossiusløpet etter ei grundig vurdering. En synergieffekt med Herdebreimarsjen er ei side av dette, og det er grunn til å tro at dette vil virke gjensidig bra for arrangementa både lørdag og søndag. Molde 7 topper blir arrangert bare ei uke før. Det vil nok føre til at noen står over her sjøl om de gjerne ville delta på Sekken, men noen har også sinalisert at de skal delta i begge sjøl om beina fortsatt kan være noe slitne 4. juni. Det ville ha vært gunstig med minst to uker mellom Molde 7 topper og Lossiusløpet, spesielt for de som satser på maraton.

Når vi ser stort på det, må vi kunne si at lørdag 4. juni 2016 peiker seg ut som en god dag for å samle maratonløpere fra heile kongeriket. Denne dagen er det annonsert bare to maratonløp (heilmaraton) i Norge, og avstanden mellom disse to er stor. Det ene Sekken Maraton [LOSSIUSLØPET] og det andre er Spitsbergen Marathon!

Denne meldinga kom nettopp fra Titina Bakken på Jessheim: Jeg liker meg veldig godt på Sekken, og den nye datoen er midt i blinken. Kanskje blir det min maraton nr. 150 på Sekken lørdag 4. juni 2016.

Om du lurer på hvor Titina springer nå, kan du følge henne på Facebook. 

BILDET fra venstre: Tidtaker og fortograf for kondis.no Helge Fuglseth (med slekt på Sekken), Alexander, Tor Egil, Hans Ivar og Albert. Foto: Sekken.net - 26.09.2015

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.