tirsdag 29. september 2015

Tilbakeblikk på Sekken OPEN 2015: Fin krostemning lørdagskvelden

26.09.2015: Etter en fin krokveld med stor stemning fredagskvelden, knytta det seg ei viss spenning til om publikum ville komme tilbake og nye komme til lørdagskvelden. All bekymring var grunnløs. Etter konserten på Ungdomshuset var det rolig på tunet et par timer, og så kom de første krogjestene. Bygdetunet var ansvarlig for krokveldene under Sekken OPEN og hadde naturligvis sin skjenkebevillig i orden. Silje Botten og Øyvind Jo Heimdal Eik var kroverter begge kvelden. De arbeider begge på kulturkroa Antikvariatet på Bakklandet i Trondheim, og tok med seg sine erfaringer derfra.

Øl, vin & wienerbrød stod på menyen begge kveldene, supplert med diverse snacks. Utvalget av øl var rikholdig, og kroa hadde spesialtilbud på øl som passer godt til nettopp wienerbrød.

Også denne kvelden var det sang- og musikkinnslag. Silje var med i Sound of music på Trøndelag Teater, og er nå i gang med prøvene til Nøtteknekkeren som har premiere på samme scene 6. november. Øyvind trakterer stadig tangenter og arrangerer musikk blant anna for Rabarbrateatret.

Spontant mobilfoto: Sekken.net

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.