lørdag 13. desember 2014

Rute 34: Prioritering av forslag til nye rutetilbud


Samferdselsavdelinga i fylkeskommunen vil nå ha færre innspill direkte fra Sekken og andre lokalsamfunn, og ber om at våre synspunkt blir formidla gjennom Molde kommune. Som en konsekvens av denne oppfordringa er det sendt brev til kommunen om ferje og hurtigbåt, og tiltaksnemnda har hatt møte med ordfører og kommunalsjef om saka. I brevet om ferjetilbudet er det tatt inn ei prioritert liste, med forbehold om at vi kan justere denne ved ny gjennomgang. 

Det er verdt å merke seg at det politisk sammensatte samferdselsutvalget har bedt administrasjonen se på muligheter for å kutte i tilbudet, blant anna i rute 34 Molde – Sekken. Det signaliserer at sjansene ikke er store for å få innfridd alle ønsker eller krav, og derfor er det ekstra god grunn til å arbeide hardt for det som betyr mest for Sekken.
Dette skriver Sekken tiltaksnemnd i et orienteringsskriv som er sendt ut til alle husstandene, og inviterer alle som bruker ferjetilbudet til å komme med sin prioriteringsliste. I tillegg til ei prioritering av forslag under, er det naturligvis mulig å komme med andre ønsker å innspill.
Ny avgang søndag: Fra Sekken kl. 13.45 med retur fra Molde kl. 14.30.  
Et rutetilbud 1. juledag  
Ny avgang fra Molde lørdag formiddag med retur fra Sekken.
Ny avgang mandag – fredag: Fra Molde kl. 19.00 med retur fra Sekken kl. 19.40.

De som har fått orienteringsskriv med svarslipp i postkassa si eller finner dette på ferja, kan levere svarslippen i forslagskassa på Samsen. Andre kan sende en e-post til Sekken tiltaksnemnd og gi uttrykk for sine synspunkt. Poenget er å få fram til fylkeskommunen hva som er viktigst for Sekken.

Tiltaksnemnda vil gjerne gå gjennom alle innspill og lage ei prioritering til fylkeskommunen før jul. Derfor er frist for innsending til tiltaksnemnda satt til mandag 15. desember 2014. E-post sendes til lederen: oystein.eik.sekken@gmail.com 

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.