mandag 5. januar 2015

03.01.2015: Høg flo og kraftig vind feia sjøen innover oppstillingsplassen på ferjekaia i Molde fredag kveld. Førere og passasjerer venta i bilene da klokka nærma seg 20.45-avgangen, og så fram til at mannskapet skulle komme opp og vinke om bord. Brått begynner MS Ørsta å dreie på seg, og da fikk matrosen det travelt med å dra strømkabel. Fra land så det noe dramatisk ut i stormbygene. Etter noe venting utpå fjorden kom ferja inn igjen, bilene kjørte om bord, og vinden var moderat da turen gikk litt forsinka til Sekken. Alt vel, bortsett fra at fotografen var gjennomvåt og kald!

Fotografen har også vært på farten i jule- og nyårshelga, og han beklager at ikke fleire bilder er publisert ennå. Sekken.net er heller ikke alltid i rute, men prøver alltid å ro seg inn igjen.

Her kommer et ønske om GODT NYTT ÅR til alle heiltids- og deltidssekkinger, romsdalinger, nordmøringer, sunnmøringer og alle andre ute i den store verden! Foto: Øystein Eik  Send gjerne en kommentar eller et tips til: oystein.eik.sekken@gmail.com

PS Apropos ferje, Sekken tiltaksnemnd skal ha møte 14. januar, og vil da ta en gjennomgang av spørreundersøkelsen om ferjetilbudet i rute 34.

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.