tirsdag 6. mai 2014

Direkterute 34 Molde - Sekken: SLUTT PÅ FJORDCRUICE XL

06.05.2014: MS Ørsta er veg tilbake til rute 34, etter et langt verkstedopphold i Måløy. Mye skal være gjort i maskinrommet og ellers om bord i ferja. Noe er synlig for passasjerene, og forhåpentligvis blir denne delen av fylkesveg F 413 nå meir stabil enn vi har opplevd den i perioder det siste året.

Ferjeobservatører i Molde by har etter hvert forstått hvorfor ferja begynte å gå vest for Moldeholmene i overfarten mellom bysentrum og søndre bydel. Ei forholdsvis lita ferje med tre manns bestning kommer inn igjen i rute 34 etter ei periode med ei noe større ferje med fem manns besetning (en maskinist, to matroser, en styrmann og en kaptein). Nå er direkteforbindelsen mellom Sekken og fastlandet gjennom Hjertøysundet gjenoppretta.

BILDET: MS Solskjel cruicer forbi Reknes 18. mars 2014. Fjordcruise XL (ekstra langt) har også hatt sine positive sider om det fører til forlenga overfartstid. Solskjel har utsiktsalong. Tenk om vi kunne nyte utsikt fra en salong på veg med ferje gjennom Hjertøysundet. Foto: Øystein Eik

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.