onsdag 8. januar 2014

Rute 34: Ferja ute av drift onsdag 8. januar

08.01.2014: Den første uka i 2014 gikk alt i samsvar med rutetabellen i rute 34 Molde - Sekken. Året er innleda med rolige værforhold og den snart 50 år gamle MS Ørsta i brukbar form.

Men så kom en sms fra Fjord1 tirsdag kl. 23.11 om at ruta " ... er innstilt inntil vidare. Ruta vil frå onsdag bli sett opp med passasjerbåten Turøy. Denne følgjer ferja sitt vanlege ruteoppsett."

Onsdag kl. 18.12 kom denne meldinga: "Sambandet er no frå kl. 18.15 i normal drifta igjen."

Det var vanskelig for Sekken.net å få kontakt med MS Ørsta i dag, og vi tok en telefon til administrerende fører Magne Hanestadhaugen, som har frivakt denne uka. Han opplyser at det er MS Tingvoll som er satt inn i ruta, og denne ferja kommer trolig til å gå i rute 34 noen dager. Den aktuelle feilen kan visstnok være av både elektronisk og mekanisk art.

KOMMENTAR: Tekstmeldingene om driftsavvik (og når trafikken går normalt igjen) blir sendt ut fra Fjord1 sitt hovedkontor i Florø. Det er langt mellom Florø og Sekken, men det burde være mulig å varsle meir enn tre minutt for avgang når erstatningsferje blir satt inn. Øystein Eik -  oystein.eik.sekken@gmail.com

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.