mandag 4. mars 2013

Forslag om ARBEIDSROM på ferja

For faste reisende mellom Sekken og Molde (og naturligvis andre passasjerer) kunne det være greit med et arbeidsrom på MS Ørsta. Det mindre rommet ved sida av hovedsalongen blir av og til brukt av passasjerer som vil ha det litt stille, men ofte står rommet helt tomt. Hva med å fortsette å ha det som ei stille sone, og med arbeidsstasjoner i tillegg? Det er Nikoline Heimdal Eik som stiller dette spørsmålet i et brev til Sekken Tiltaksnemd.

Hun skriver videre: I dag er det flere skoleungdommer som gjør lekser på ferja, og det er sikkert faste arbeidsreisende som gjerne bruker de omtrnet 80 minuttene tur-retur til å gjøre unna arbeid. Dermed utnytter de ferjeturen til noe produktivt og har mer fritid hjemme. Igjen: Det er riktige bord og stoler til arbeidet som er vikti for å unngå feilbelastninger i kroppen, og det lille rommet kunne være fint å bruke lekser og arbeid både digitalt og på papir.

Nikoline Heimdal Eik avslutter brevet sitt slik: Nett-tilgang er naturligvis viktig for å kunne arbeide effektivt på ferja.

BILDET: Dette er den omtalte salongen. Her er det mulig å sette inn et par bord og sitteplasser som gir gode arbeidsforhold.

1 kommentarer:

Anonym sa...

Planen for dette romet var vel at barna skulle få en krok der så de kan leke seg uten å forstyrre resten av ferga. Syns det er mere fornuftig.

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.