tirsdag 1. januar 2013

ÅRETS FØRSTE UTEPILS!

SEKKEN 01.01.2013 klokka 14:10:47: ÅRETS FØRSTE UTEPILS! Nyttårsfyrverkeriet har stilna, de fleste har stått opp og begynt på en ny dag i det nye året, Radetzky March av Johann Strauss sr. har tona ut som siste innslag i nyttårskonserten Wien, og det er tid for årets første utepils.

Sekken.net-redaksjonen har aldri vært tidlig ute med bilder av "årets første utepils". Sant å si har vi kanskje aldri presentert slike viktige hendinger før. Tidlig i mai, mens vi så vidt har parkert spark og rattkjelker her i distriktet, har hovedstadspressa trykt glade glimt fra festlige lag på Aker Brygge og Dasslokket ved Tostrup. "Nå skinner sola og det er tid for utepils!" Lenger utpå årstida som skal være sommer, kommer gjerne Romsdals Budstikke etter med bilder av skummende halvlitere på bryggekanten. Sekken.net har rett og slett hengt langt etter, og søk gjennom 13 år i arket viser ikke et eneste skikkelig første-utepils-bilde.

Første publiserte sak i Sekken.net sin 14. årgang blir derfor en skikkelig navlebeskuende presentasjon av redaktørens første utepils i 2013. Ølet kom rett fra kjøleskapet og smakte forfriskende. Volda sjukehus gjorde krav på årets nyttårsbarn, men måtte gi fra seg tittelen til Drammen sykehus. Når gjør Sekken.net krav på rekorden i tidlig utepils (fortsettelse av nyttårsnattas feiring teller ikke), og tviholder på sitt inntil noen kommer med solid dokumentasjon på tidligere gjennomført utepils i 2013.

Foto: Nikoline Heimdal Eik -  9koline@gmail.com

I ettertid har noen stilt kritiske spørsmål til opplegg og gjennomføring, og i et desperat forsøk på å så tvil om rekorden fyller alle krav for å komme i Sekkens Rekordbok (Second Record Book), og enkelte påstår at det var Munkholms alkoholfrie juleøl i kruset. Fra et halvt dusin vitner kommer unnvikende svar på spørsmål om observasjoner, for alle var mest opptatt av å ha sitt på det tørre.

GODT NYTT ÅR!

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.